KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (2024)

  • Marktleider
  • Innovatief & toonaangevend
  • Veiligste technologie

Inloggen

  • Nederlands
  • English
  • Deutsch
  • français
  • español
  • čeština
  • American

PRODUCTAANBOD

Call me back

PRODUCTAANBOD

Call me back

KOKS steeds een stapje verder...

KOKS heeft zich als fabrikant vanvacuümwagens,non-man entry robotsen zwaar industrieel reinigingsmaterieel, gebouwd volgens de laatste PED, ADR (Ceoc), DOT 407/412 en ATEX (Ex) standaarden, in dertig jaar weten te ontwikkelen tot een topspeler in de markt en is wereldwijd voorloper op het gebied van veiligheid, ergonomie, milieu en kwaliteit. Het ambitieniveau van KOKS op deze terreinen is zeer hoog.Veiligheid staat op nummer 1en is gericht op de gebruiker, de machine en de omgeving. KOKS biedt zelfs meer…

leer koks kennen...
KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (4)

KOKS steeds een stapje verder...

KOKS heeft zich als fabrikant vanvacuümwagens,non-man entry robotsen zwaar industrieel reinigingsmaterieel, gebouwd volgens de laatste PED, ADR (Ceoc), DOT 407/412 en ATEX (Ex) standaarden, in dertig jaar weten te ontwikkelen tot een topspeler in de markt en is wereldwijd voorloper op het gebied van veiligheid, ergonomie, milieu en kwaliteit. Het ambitieniveau van KOKS op deze terreinen is zeer hoog.Veiligheid staat op nummer 1en is gericht op de gebruiker, de machine en de omgeving. KOKS biedt zelfs meer…

leer koks kennen...
KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (5)

Vacuümwagens met cycloon - droog -nat

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (6)

Vacuümwagens - nat

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (7)

Vacuümwagens met filter - droog

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (8)

Ultrasone reinigingssystemen

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (9)

Hogedrukunits - warmwaterunits

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (10)

Gaswassers

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (11)

Mobiele opslagcontainers

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (12)

No-man-entry robots (ATEX zone 0)

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (13)

KOKS Group is in 1989 opgericht en uitgegroeid tot een wereldwijd opererend en dynamisch bedrijf, met acht gespecialiseerde werkmaatschappijen in Nederland, Tsjechië, Saoedi-Arabië, Slowakije en Amerika en participaties in verhuurmaatschappijen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Als groeiend, innovatief, gezond en betrouwbaar bedrijf heeft KOKS Group binnen de (petrochemische) industrie een goede naam als fabrikant en leverancier van ADR (Ceoc) vacuumwagens, non-man entry robots en zwaar industrieel reinigingsmaterieel.

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (14)

In de fabriek

Het beste van het beste...ADR (Ceoc) vacuumwagens met passie voor u gemaakt. In onze state-of-the-art fabriek combineert KOKS het beste van twee werelden. Ervaren vaklieden en moderne productiemiddelen, zoals lasrobots en tankwalsen zorgen voor optimale efficiency en topkwaliteit. En daar profiteert u van.

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (15)

Onze innovatie drijft
uw groei en succes!

Beter, sneller en prettiger werken met uw ADR (Ceoc) vacuumwagen: dat wilt u toch ook? Elke dag zoeken onze engineeringsafdelingen in Nederland en Tsjechië naar innovatieve oplossingen die u verder helpen. We zetten ons steeds weer in om nieuwe manieren te vinden waarmee uw bedrijf of organisatie zich verder kan ontwikkelen

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (16)

Wat doet KOKS
nog meer?

Behalve het onder eigen naam produceren van (zwaar) industrieel reinigingsmaterieel, heeft KOKS nog andere fabrieken en werkmaatschappijen in eigen en buitenland. Tevens voert KOKS de exclusieve vertegenwoordigingen van enkele gerenommeerde fabrikanten van materieel voor rail en riool. Ook participeert KOKS in twee verhuurmaatschappijen.

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (17)

Kom ook werken bij KOKS

Je wilt het beste uit jezelf halen… in de fabriek, op de serviceafdeling, in de werkplaats, in de verkoop of op kantoor. En je gaan verheugen op een geweldige werkomgeving en leuke en gezellige collega’s met de uitdaging en de verantwoordelijkheid die je van werken bij KOKS Group mag verwachten. Bij KOKS draait alles om passie. Passie voor wat we doen, onze voertuigen, het vakmanschap en plezier in ons werk maar bovenal onze medewerkers. Dat is KOKS…

Klantverhalen

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (18)

"Wij investeren graag in de kwalitatief hoogwaardige vacuümwagens van KOKS! KOKS onderscheidt zich, omdat ze altijd door ontwikkelen en verbeteren op bestaande en nieuwe producten! Deze zijn niet altijd de goedkoopste, maar de zeer hoge kwaliteit en betrouwbaarheid maakt dat prijsverschil meer dan goed."

Klantverhaal van: Piotr Stemprorski - COO Oil & Gas Services Division

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (19)

"Onze nieuwe KOKS EcoVac vacuümwagen sluit perfect aan op onze wisselende werkzaamheden, biedt variatie qua pompen, voorziet in uitstekende laad- en loscapaciteiten en heeft extra mogelijkheden voor hogedrukactiviteiten. Om de werkzaamheden veiliger én makkelijke te kunnen uitvoeren, zijn er door KOKS speciale voorzieningen aangebracht, waardoor onze verwachtingen in alle opzichten zijn overtroffen."

Klantverhaal van: Ian Daly - CEO

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (20)

"Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om onze oprechte waardering uit te spreken voor de ondersteuning die we van uw onderhoudsafdeling krijgen. Elke keer dat ons grondpersoneel of onderhoudspersoneel belt, dan leveren de betreffende medewerkers service met de grootst mogelijke professionaliteit en enthousiasme. Dit is echt een waardevol onderdeel van uw onderneming. Management en aftersales-team ook bedankt. Goed gedaan en houden zo."

Klantverhaal van: Rhein Britz - Regional Industrial Services Manager

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (21)

"De veiligheidsvoorzieningen op onze KOKS vacuümwagens zijn de belangrijkste elementen en deze verschillen sterk van andere alternatieven. In dat grote voordeel voor de veiligheid en ten opzichte van de concurrentie willen wij graag investeren. En die investering verdient zich zeker terug."

Klantverhaal van: Khairil Adli Bin Abdullah Capitan - Operation Executive

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (22)

"Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat deze KOKS machines zo productief en doelmatig zouden werken. We merken echt een toename van onze efficiëntie! Onze vacuümklussen gaan veel sneller en van stilstand en alle bijbehorende kosten is geen sprake meer."

Klantverhaal van: Radu Constantin - Technisch directeur Uni-Recycling

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (23)

"Het vervangen van handmatige tankreiniging door onbemande tankreiniging met een robot zorgt voor optimale veiligheid voor het personeel en de omgeving, minder emissie, besparing op persoonlijke beschermingsmiddelen en 24/7 een constante output tijdens het werk.”

Klantverhaal van: David Wendel - Managing Director ENDEGS - Pförring, Duitsland

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (24)

"We herkennen veel van ons bedrijf in de firma KOKS. Behalve dat we beide familiebedrijven zijn, werken we allebei enorm klantgericht. Die professionele en klantgerichte werkwijze van KOKS ervaren we in hun meedenken en goed luisteren naar onze wensen, wat resulteert in een zeer goed en passend voertuig voor onze werkzaamheden."

Klantverhaal van: Sabrina Bethmann - directeur en Ramona Kurz - projectmanager - Dormettingen, Duitsland

Recent afgeleverd

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (25)

03-05-24 Zeitgemäss

Zuigwagen - KOKS CycloVac

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (26)

30-04-24 Reym

EcoVac afzetsysteem - KOKS Ecovac

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (27)

26-04-24 Mourik Industry

Rioolcombi - KOKS EcoVac Combi

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (28)

19-04-2024 AQS

Zuigwagen - KOKS CycloVac Pro Skytipper

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (29)

12-04-2024 Mourik Industry

Vacuumwagen - KOKS EcoVac

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (30)

25-03-2024 Mourik Industry

Vacuumwagen - KOKS EcoVac

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (31)

11-03-2024 Zeitgemäss

Vacuumwagen - KOKS EcoVac

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (32)

23-02-204 Inducat Global Technology Services

Vacuumwagen - KOKS EcoVac

Actualiteiten

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (33)

Klaar voor de start! IFAT 2024 is begonnen.

Na twee jaar staan KOKS Group, KOKS Robotics, AQ-Rent en ROM weer groots voor u klaar tijdens IFAT 2024 in Messe München. Vanaf vandaag tot en met vrijdag 17 mei bent u van harte welkom om onze stands (C4.151/250 en C4.241) en ons beursteam te bezoeken. Kom onze industriële reinigingsmachines en noviteiten met eigen ogen bekijken!

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (34)

Een gloednieuwe KOKS CycloVac voor ZEITGEMÄSS

De KOKS CycloVac staat bekend als dé ultieme zuigwagen voor zware zuig-, blaas- en transportwerkzaamheden in diverse industriële sectoren. Met zijn krachtige tri-lobe blower en gepatenteerde cycloonafscheider, biedt deze machine een ongeëvenaarde zuig- en blaascapaciteit. Hierdoor kan de klant moeiteloos enorme hoeveelheden droge stoffen, (vloei)stoffen, grind, zand, en meer verwerken en transporteren.

KOKS Group - Welkom op de officiële KOKS website (35)

Derde CycloVac Pro Skytipper voor AQS!

AQS mag alweer hun derde KOKS CycloVac Pro Skytipper in ontvangst nemen!Deze luchtverplaatsingsinstallatie met cycloonafscheider is ontworpen voor zware industriële werkzaamheden en is ook nog eens ADR gecertificeerd. De CycloVac Pro is een echte krachtpatser en is dé perfecte partner voor zuig-, blaas- en transportwerkzaamheden.

KOKS Group is internationaal producent en leverancier van vacuumwagens en zwaar industrieel reinigingsmaterieel gebouwd volgende de laatste PED, ADR (Ceoc), DOT 407/412 en ATEX (Ex) standaarden. Opgericht in 1989 en uitgegroeid tot een wereldwijd opererend en dynamisch bedrijf, met acht gespecialiseerde werkmaatschappijen in Nederland, Tsjechië, Saoedi-Arabië, Slowakije en Amerika en participaties in verhuurmaatschappijen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.


KOKS Group bv (HQ) | Diamantweg 1 | 1812 RC Alkmaar (NL) | +31 (0)72 540 66 99 | info@koks.com | KvK nr. 37080413

Volg ons:
  • Privacyverklaring
  • Disclaimer
  • Cookies
  • Metaalunievoorwaarden
  • Impressum
  • Sitemap

  • Marktleider
  • Innovatief & toonaangevend
  • Veiligste technologie
  • Over KOKS Group
  • In de fabriek
  • Innovaties
  • Veiligheid op nummer 1
  • KOKS Total Care
  • KOKS Academy
  • Corporate film
  • Corporate presentatie
  • Bezoek ons
  • Contact
  • Werken bij KOKS

Producten en support

  • Vacuumwagens
  • Ultrasoon units
  • Hogedrukunits
  • No-man-entry robots
  • Occasions
  • Huren
  • Catalogus aanvragen
  • Demonstratie aanvragen
  • Offerte aanvragen
  • Service en ondersteuning
  • Zoek onderdelen
  • Dealer locator

KOKS Group is internationaal producent en leverancier van vacuumwagens en zwaar industrieel reinigingsmaterieel gebouwd volgende de laatste PED, ADR (Ceoc), DOT 407/412 en ATEX (Ex) standaarden. Opgericht in 1989 en uitgegroeid tot een wereldwijd opererend en dynamisch bedrijf, met acht gespecialiseerde werkmaatschappijen in Nederland, Tsjechië, Saoedi-Arabië, Slowakije en Amerika en participaties in verhuurmaatschappijen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.


KOKS Group bv (HQ) | Diamantweg 1 | 1812 RC Alkmaar (NL) | +31 (0)72 540 66 99 | info@koks.com | KvK nr. 37080413

Volg ons:
  • Privacyverklaring
  • Disclaimer
  • Cookies
  • Metaalunievoorwaarden
  • Impressum
  • Sitemap

Copyright © KOKS Group bv. Alle rechten voorbehouden.

KOKS Group -  Welkom op de officiële KOKS website (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Fr. Dewey Fisher

Last Updated:

Views: 5713

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Fr. Dewey Fisher

Birthday: 1993-03-26

Address: 917 Hyun Views, Rogahnmouth, KY 91013-8827

Phone: +5938540192553

Job: Administration Developer

Hobby: Embroidery, Horseback riding, Juggling, Urban exploration, Skiing, Cycling, Handball

Introduction: My name is Fr. Dewey Fisher, I am a powerful, open, faithful, combative, spotless, faithful, fair person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.